top of page
BE6DB673-4E6D-462D-9AAE-CDCCAE9AF6F5_1_2
sverigetipset logga_vit.png

Bygga campervan-skolan: Laga hål i karossen del 2

Nu är hålen och skadan redo att spacklas med glasfiberspackel. Sånt som kallades Plastic padding förr i tiden.1 Blanda spacklet. En stor klutt spackel och en liten klutt bindmedel. Det är inte så jäkla noga men ta ganska lite av den lilla tuben. Blanda noga. Och håll för guds skull lite avstånd mellan näsan och blandningen! Stå gärna utomhus när du gör detta. Blanda så mycket spackel du hinner använda på fem-tio minuter.


2 Dags att spackla. Spacklet torkar blixtsnabbt, så jobba igenom alla hål lite kvickt. När spacklet är helt torrt kan du slipa bort alla ojämnheter. Jag struntade i detta steg för på mitt golv ska ett tjockt lager isolering läggas.


3 När spacklet är torrt och rent (tvätta av ev slipdamm) är det dags att spraya på rostskyddsmedel. Mitt rostskyddsspray är rött men går såklart att täcka med vitt hammarlack om man skulle vilja få det snyggt. Men som sagt, här ska golvisolering på. Klart!


Nästa steg: Isolera golvet

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
För sverigetips och små souvenirer:

Tackar!

D48FBA29-EE04-4DD4-88D9-AD4F77F27434-511

En reseblogg för hemkära

Sverigetipset är hemliga smultronställen, magisk natur, typiska turistfällor, småstadsidyller och rofyllda vandringsleder. Alltid billigt, enkelt och inrikes.  

Lite campervan, hundsnack och tankar kring hur en lever livet hållbart blir det också. 

Jag som skriver heter Mia, hunden på bilden heter Limpan. Till vardags jobbar jag som kommunikatör och formgivare. Och så driver jag butiken

Kommuntröjan - med oslagbara slogans från våra 290 kommuner.

Om du har frågor eller är intresserad av samarbete får du gärna mejla mig på hej@kommuntrojan.se

bottom of page