top of page
printers_edited.jpg
 • Tröjan passar inte, kan jag byta?
  Önskar du byta storlek eller färg på en vara? Det går bra, vi bjuder på ett byte. Kontakta kundtjänst med ditt ordernummer samt storlek eller färg du önskar byta till, så hjälper vi dig vidare. Erbjudandet gäller 7 dagar efter det att du mottagit ditt paket. Kostnad för porto tillkommer.
 • Jag har ångrat mig, får jag lämna tillbaka tröjan?
  Nej tyvärr. Vi tillverkar alla produkter på beställning för att undvika resurskrävande lager, och har därför inte möjlighet att köpa tillbaka levererade varor. Vänligen ta hjälp av bilderna och storleksguiden för att hitta en perfekt produkt för just dig. Skulle det ändå bli fel storlek eller färg går det bra att byta varan en gång.
 • Det är fel tryck på min tröja, hur gör jag nu?
  Som kund ansvarar du för att packa upp och kontrollera att produkterna i ditt paket är felfria inom 7 dagar från att du har mottagit dem. - Skulle vara så olyckligt att vi har skickat fel produkt eller något är fel med din vara ber vi dig att kontakta oss direkt. Självklart löser vi det smidigt utan att det kostar dig en krona. Mejla hej @ kommuntrojan.se - Kommuntröjan följer konsumentköplagen vid reklamationer, se www.konsumentverket.se - Vi står alltid för portot när det gäller ett fel eller en reklamation. Maila en bild på den felaktiga varan till vår kundservice på hej @ kommuntrojan.se och skriv även vad det är som är fel. Skulle det mot förmodan uppstå en tvist så följer vi alltid Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.
 • Kan jag betala med kort?
  Självklart!
 • Varför tar det så lång tid att få min tröja?
  Våra leveranser kan ta upp till 11 dagar. Men de flesta beställningar kommer fram inom en vecka. Det beror på att vi väntar med att trycka tröjan tills du har beställt den. Då vet vi att just den storleken och den färgen kommer till användning. Så slipper vi stora lager kläder som inte hittar användare. Och varken du, Kommuntröjan eller miljön behöver betala för det lagret :-)
VANLIGA FRÅGOR & SVAR
bottom of page