top of page

Leveransvillkor och returer

LEVERANS

Alla våra produkter skickas direkt till dig från vårt tryckeri. Det tar vanligtvis tre dagar för oss att trycka och skicka din beställning. Och ytterligare två dagar för posten att dela ut paketet.

Leveranstiden är upp till 11 dagar men typisk leveranstid är 5 dagar. Paketet delas ut med Postnord.

-

Fri leverans vid köp som överstiger 499 kr inom Sverige. Annars 59 kr.

034-label_edited.jpg
RETURER

Eftersom vi trycker alla varor efter beställning kan vi inte erbjuda öppet köp. Men om inte storleken eller färgen motsvarar dina förväntningar erbjuder vi ett byte.  Kontakta kundtjänst med ditt ordernummer samt storlek eller färg du önskar byta till, så hjälper vi dig vidare. Erbjudandet gäller 7 dagar efter det att du mottagit ditt paket.

-

Du som kund ansvarar för att packa upp och kontrollera att produkterna i ditt paket är felfria inom 7 dagar från att du har mottagit dem.
-
Om det skulle vara så olyckligt att vi har skickat dig fel produkt eller det är något fel på din vara när den kommit hem till dig ber vi dig att alltid kontakta vår kundservice innan du skickar tillbaka varan till oss via hej@kommuntröjan.se. Självklart löser vi det smidigt utan att det kostar dig en krona.

-

Kommuntröjan följer konsumentköplagen vid reklamationer, se www.konsumentverket.se.
-
Vi står alltid för portot när det gäller ett fel eller en reklamation. Maila en bild på den felaktiga varan till vår kundservice på hej @ kommuntröjan.se och skriv även vad det är som är fel. Skulle det mot förmodan uppstå en tvist så följer vi alltid Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

bottom of page